Ressurser for veilederen

Å være veileder for FIRST® LEGO® League er både en krevende og givende opplevelse! For å spille deg god har vi laget ressurser du kan bruke! På denne siden finner du nedlastbare presentasjoner, dokumenter og maler, og i menyen kan du blant annet lese veilederens Quick start og andre veilederes erfaringer med organisering.

KOM I GANG


slik-gjor-du-det - en guide til veilederen 


123-kom-i-gang - en presentasjon for bruk i klasserommetOppdragsheftene

Veilederheftet, Deltakerheftet og Regelheftet finner du på Veiledersiden som du får tilgang til ved påmelding. Heftene kan lastes ned under fanen "Nedlastninger" på Veiledersiden fra oppdragsslipp i september. 

I Veilederheftet finner du forslag og veiledning til gjennomføring av FIRST LEGO League gjennom 12 økter. Det er ikke et krav om å følge veilederheftets økter, det er kun et veiledende forslag, men det kan være til god hjelp, spesielt om man er ny.

Vi anbefaler alle å sette seg godt inn i Veilederheftet, Oppdraget og reglene for deltagelsen. 

Scroll ned for å se de nedlastbare ressursene våre. 

Lengre ned på på siden finner du en oversikt over et bredt utvalg ressurser som presentasjoner, dokumenter, maler, logoer og andre ting du måtte trenge i løpet av deltagelsen. Om det er noe du mener mangler, send oss en mail, vi utvikler ressurser fortløpende.

 


IMG_9865x