Velkommen til årets oppdrag CITY SHAPER℠!

I 8 uker fra 14. september skal ca. 1000 lag fra Skandinavia skal arbeide med innovasjon, forskning, teknologi, design og programmering før det hele ender opp med en turnering 9. november der dere feirer alt dere har opplevd og oppnådd! Vi ønsker LYKKE TIL! 

Arkitekter designer og konstruerer bygninger. De kombinerer vitenskap og kunst for å lage bygninger og konstruksjoner for klientene sine. Noen ganger lager de nye bygninger, mens andre ganger redesigner de gamle. 

De arbeider som en del av et større team, akkurat slik som dere gjør. Ulike typer ingeniører sørger for at et prosjekt passer til sitt område. Bygningsarbeidere, som for eksempel elektrikere, rørleggere og snekkere, samt prosjektledere, sørger for at jobben blir gjort til riktig tidspunkt og innenfor budsjettet. 

Alle rollene er viktige for å få jobben gjort. 

Byene og bygdene våre møter store utfordringer, som transport, tilgjengelighet og til og med naturkatastrofer. Hvordan kan vi skape en bedre fremtid for alle? Det vil kreve lagarbeid og fantasi. Er dere klare for å bygge en bedre fremtid sammen? 

IMG_0016x
Oppdragsdokumenter 2019 lastes oppdraget ned fra Veileder- og Lagsiden. Dere finner dokumentene der under "Nedlastinger" (fra 29.06.2020 finner dere dem også under). Her finner dere andre nyttige dokumenter:

Deltakerhefte
Veilederhefte

OPPDATERINGER

Field Setup (Klargjøring av robotbanen)
Robotoppdraget
Oversikt Robotbanen
Oversikt Robotbanen med Oppdrag
Robotleksjoner 
Kranoppdraget i Labview
Kranoppdraget byggeinstruksjoner
I korte trekk

Logoer CITY SHAPER

Husk også å lese dommerskjemaene

 

IMG_0014x

Lagets leveranser:

NO_ Lagets leveranser-høy

TIPS!

  • Les oppdraget nøye

  • Følg byggeinstruksjonene og "Klargjøre robotbanen" (side 9 i Deltakerheftet) helt korrekt

  • Følg med om det kommer oppdateringer ofte

  • Bruk kjerneverdiene i alt dere gjør

  • Ha det gøy!

 

IMG_0029x