Vi får en del spørsmål om kommende sesong. 

Blir det sesong? Blir det turneringsdag? Og hvordan blir i så fall turneringsdagen?
FIRST Scandinavia, som står bak FIRST LEGO League (FLL) i Skandinavia, mener at det i 2021 vil være forsvarlig å gjennomføre sesongen. Det kan hende at sesongen vil bli litt annerledes også dette året, men vi håper selvsagt på at vi i november vil kunne møtes til fysiske turneringer igjen!
 
FLL i skolen
FLL er en gavepakke til skolene med tanke på Fagfornyelsen i Norge og læreplanene i Sverige og Danmark.
 
FLL er et fantastisk skoleprosjekt, og så lenge elevene fysisk er på skolen vil det la seg gjennomføre. Mange synes det har vært utrolig positivt å ha FLL i klassen også under covid-19, fordi det skaper fellesskap og er naturlig å arbeide med i grupper.
 
Turneringsdagen
FIRST Scandinavia og turneringspartnerne våre vil til enhver tid forholde seg til smittevernreglene- og anbefalingene som foreligger.
Selv om det er vanskelig å spå hvordan høsten 2021 blir, skal vi få til gode lokale løsninger på turneringsdagen dersom det er behov for dette. Vi har kartlagt og planlegger for flere mulige scenarioer og vil hjelpe alle turneringsbyene med å finne den riktige og beste løsningen for sin turnering. Dersom det skulle vise seg at det ikke lar seg gjøre å arrangere en fysiske turnering, vil turneringen foregå digitalt.
FIRST LEGO League får vi til uansett!

Har dere spørsmål, ta kontakt med lokal prosjektleder/prosjektorganisasjon eller med oss i FIRST Scandinavia.

 
Turneringer og kontaktinformasjon (trykk på din turneringsby)
Kontakt oss i FIRST Scandinavia.
 
Vi ønsker alle lag lykke til i 2021-sesongen!
robotkjoring1