Garnes Teknoteam

GARNES TEKNOTEAM

 

Vi er 14 elever på 6. trinn fra Garnes skule. Laget består av 7 elever som har fokusert på Innovativt prosjekt og 7 elever som har fokusert på teknologien. Vi har lært oss mye nytt om både oss selv og teknologi. Det har vert utrolig gøy og vi har møtt på mange utfordringer. Vi er klare for å vise hva vi har lært på konkurransedagen. 

 

Det er første gang vi er med på FLL i år, og vi er veldig spente!

Bildeblogg

09.11.2023

Dette er en av våre kontaktlærere, Inger Lise. Som ungdom var hun aktiv i fotballen, og har derfor fått æren av å være vår maskot. Vi har laget en tro kopi av hun - ved bruk av lego. Denne maskoten er en Innstallasjon til vårt arbeid i Innovativt prosjekt.

09.11.2023

Vi startet med å løse oppdrag sammen to og to, på hver vår robot. Etterhvert samarbeidet vi og la sammen programmene til en robot.

09.11.2023

Her er bilde der alle elevene er til stede. Vi er en baseskole med 56 elever i klassen. Etter å ha fått informasjon om FLL og testet robotkjøring, fikk vi muligheten til å søke om å bli med på laget. I løpet av FLL har vi fått muligheten til å bli bedre kjent med hverandre, og skape et godt samhold.