The Hawks

Hei! Vi er The Hawks fra Åga/Hauknes. Vi er et lag på 31 stykker, vi er delt inn i

Sponsorgruppa, forskergruppa, bloggruppa, standgruppa , programmeringsgruppa, og byggegruppa. Vi har møttes på onsdager og søndager fra kl.18-20, men noen grupper har måtte møtes på fritiden og skoletiden. Vi er et positivt og engasjert lag som støtter hverandre og bygger hverandre opp.

Det er oss, The Hawks☺️

Bildeblogg

29.11.2023

26/11-23 Vi spise kake og laget vi matchende manuskort til alle på The Hawks som har en presentasjon for dommerne. Vi øvde også på BLIME Dansen. Robot-gruppa har jobbet med 2 nye oppdrag og stand-gruppa jobber med å forbedre standen. -The Hawks??

29.11.2023

29/11-23 I dag har alle som skal ha presentasjon øvd i lag bortsett fra programerings gruppa, de har øvd på robotkjøringa. De har og laget/øvd på nye oppdrag. De som ikke har presentasjon har hjulpet sponsor gruppa med å gjøre klar konkuransene til skandinavisk finale og noen har bygget lego til standen. Stand gruppa med noen flere laget fruktsalat til laget. Standgruppa forbedret standen og forberedt hva vi skal si under finalen. Å på slutten av dagen hadde vi ett møte med alle sammen, om hva vi skal gjøre i helgen under finalen.

26.11.2023

19 november Vi laga et heiarop og laga film tel heia rope Åsså tok vi lagbilde og så tok nån med kaka

05.11.2023

29;10 På søndag jobba gruppen med bli ferdige med rapport og robot kjøring og sponsor gruppa laga kakao og frukt tel alle, alle gruppen jobba godt

25.10.2023

25/10-23 I dag har vi bare vært noen få grupper. Fordi prosjekt, spons, stand og forskergruppa har vært på teateret og på TechLab for å få inspirasjon til prosjektet. Spons og blogg hadde ett lite møte i dag og snakket om diverse utfordringer som vi har møtt på. Diverse uenigheter om bla at blogg gruppa bruker penger som spons har samlet inn -noe de synes er veldig urettferdig. Og blogg gruppa har bare prøvd å gjøre ting som skulle være hyggelig for alle. Allerede nå er vi begynt å rive hverandre ned i stedet for å bygge hverandre opp. Dette er noe vi må snakke me alle di andre gruppene og om, slik at alle får vite hva di forskjellige gruppene gjør, at vi kanskje kan unngå slike misforståelser, å at vi alle begynner å stole på at alle gruppene gjør en god nok jobb, hver for seg -til det beste for HELE laget! I dag har blogg gruppa begynt å skrive skrytestoler, og sponsor gruppa holder på å finne ut hva de skal prioritere pengene på. Programmerings gruppa holder på med og finne ut hvordan robot de skal bruke. De har løst de fleste oppgavene. Og øvd mye på å kjøre robotene og lært å bytte utstyr på bilene på tid.

22.10.2023

I dag har blogg gruppa har fiksa langbord, fordi sponsor gruppa har fått årna rabatt på pizza.og blogg har jobbet med skryte stolen og rydda og dekt på bord. Forsknings gruppa har jobbet med hologram og leven bilda og sosiale platt forma vr og ar og bland de tel og forsk meir på det. Sponsor har jobbet med penga og logoen tel alle sponsoran.programmerings gruppa har jobba med repetert har løst 10 oppgaver Nå holder de på med 2 nye oppgaver.

18.10.2023

Dagens blogg Idag så startet vi dagen med et felles møte på hva slags farge det skal være på hettegenserne. Til slutt kom vi fram til at vi skulle ha svart hettegenser med lilla logo. Etter det dro alle til gruppene sine. Vi på blogg startet med å intervjue en fra alle gruppene for å få mer info om hva de jobber med. Og vi startet med å intervjue en fra prosjekt gruppa. «Idag har vi lært om for eksempel hologram og å formidle. Og vi har tenkt masse utenfor boksen og egentlig bare kommet på masse ville ideer.» Så dro vi til sponsor gruppa for og intervjue en dær og. «har dere lært noe nytt idag?ja vi har lært at ikke alle er like forståelig på det vi holder på med og at noen må det forklares på en litt leter måte sånn at det er mere forståelig. Etter det hadde vi en liten pause med litt frukt som vi fikk sponset fra Coop Prix i Åga. Så fortsettet vi med bloggen. programering:vi har testet ut nye apper for å teste hva som funker best for oss.Vi har funnet ut måter å bygge for å lage det enklere.Vi vuderer andres forslag og prøver ideene deres.

18.10.2023

Onsdag 11 oktober Siden det var høstferie idag, så var vi bare 11 stykker. Vi ble delt inn i andre grupper enn det vi er til vanlig. Vi fikk ikke gjort så mye på prosjektet men delte noen ideer. Men Mina og Meida hadde baket kanelsnurrer, som vi koste oss med i pausen. Vi fikk også et stort fruktfat fra Kiwi.

15.10.2023

De forskjellige kjerneverdiene. Innovasjon: Når det blir vanskelig har vi prøvd å finne på aktiviteter for å holde ope (motet), bygge gruppa har bygget etter instruksjoner men også hvert kreative og laget egne inspirasjoner. Programmerings/ kode gruppa har klart å løse 5 oppgaver men har og sletet med enkelte oppgaver og måttet være kreativ og prøve og feile menge ganger. Inkludering: Vi har laget «skrytestoler» for at alle skal se hvor bra de er, alle får en hver og like mange ord sånn at alle blir inkludert. Vi har hatt mange aktiviteter sammen, og inkludert alle. Og latt alle snakke, og lytte til hverandre. Og vi har jobbet med og bygge hverandre opp istede for ned. Invirkning: vi har hatt fokus på sammenhold og kjerneverdiene som kan gjøre verden til et bedre sted. Lagarbeid: vi støtter hverandres meninger og vi samles på starten og slutten av hver samling for å snakke om hva vi har gjort. Moro: Vi fokuserer veldig mye på å ha det gøy, vi har hadd «papp-leken»/ «stikkball» og spist boller for å holde moroen oppe.

15.10.2023

Søndag 15. oktober I dag har vi gjort som følger. Sponsor gruppa: de har laget en liste over hvor mange penger de har fått inn av de forskjellige sponsorne, og de har sendt e-post og ringet pizza bakeren. Kode gruppa : de har programmert med iPad og løst totalt 5 oppgaver, de har sletet med noen oppgaver men holder på å få det til. Bygge gruppa: de er ferdig med å bygge alt, de klarte det veldig fint.

08.10.2023

8.10.23 Forskergruppa: De prøver å finne ut hvordan de skal bruke teknologi i forestilling, konsert, film og museum. Standgruppa: De har funnet kostyme til maskoten og funnet priser til de forskjellige kostymene. De har funnet ut hvem som skal bidra med de forskjellige tingene. Sponsorgruppa: De har funnet ut hva de skal si til sponsorene når de skal ringe. Byggegruppa: De bygger forskjellige ting som skal stå på banen. Kodegruppa: De holder på å få inn alle installasjonene og prøver å løse ulike oppgaver de har laget for robotene. Bloggruppa: De har i dag laget boller til alle barna og veilederne i The Hawks. Nå skal vi sette oss på et langbord og spise sammen. De har også tatt mange bilder og snakket med alle gruppene om hva de har gjort i dag. Vi har skrevet blogg.

04.10.2023

Søndag 1 oktober: Blogg gruppa jobba mye med kjerneverdiene. Også laga vi en sosialplan hva vi skulle gjøre de forskjellige ukene framover slik att hele lage kunne ha det gøy og koselig framover.bygge gruppen er i gang med å bygge lego. SPIKE jobbet med SPIKE, som er en programmeringsapp. Prosjekt gruppa har funnet ut at vi skal ha fotball for alle. Stand gruppa tenker litt på hvordan staden skal være karnsje det skal være en maskot.og sponsor gruppa de har fått ned forslag til sponsore og telefon nummer.

04.10.2023

Blogg gruppa har jobbet med hva alle gruppene ska gjøre resten av Lego League ukene. De finner på aktiviteter som får sosialiteten til å stige. Bygger gruppa har begynt og bygge på biler. Programmerings gruppa har begynt og programmere roboter, og nå holder de på med fargesensorne. De er nesten ferdig med sceneskift oppgaven. Stand gruppa har designet hettegenserne til Soccerhawks, de har funnet på navnet Soccerhawks. De har også diskutert om de skal ha en fotball maskot.Sponsor gruppa har skrevet brev til de de skal spørre om å få spons av, og de har planlagt litt budsjett. Forskergruppa har jobbet med ideer, og teknologi og de har jobbet med hvordan fotball skal påvirke mennesker.

Sponsorer

Bagorama
Bakeriet
Blikk
Clarion Collection hotel Helma
Coop prix Åga
Ditt Apotek
Folk og røvere
Kiwi
MBA
Mo fjernvarme
Momek Group
NorEngros
Norske kvinners sanitetsforening
Pizzabakeren
Spot 1- Sportshuset Mo