FlabBERGasters

Bildeblogg

24.10.2023

I dag så har vi egentlig bare jobbet, mange har vært slitne. Vi fikk en liten gledesgave. Da fikk vi saft og 2 pepperkaker. Bølgen og Sandnes media aviste så kl 2 i dag så skal Rikke, Marie, Nora S og Fillip ha et møte med en illustratør fra Oslo.

23.10.2023

Idag har vi fått sett på et skjema som vi hadde delt ut til andre klasser og noen fikk sett/ forbedret robot.

19.10.2023

I dag så har vi hatt oppdrag for og få tips til hvordan vi kan gjøre prosjektet bedre. Først ringte vi Sandnes Media så ringte vi Bølgen. De andre programmerte og jobbet hardt og noen har allerede begynt på bordet.

17.10.2023

Idag så har vi alle dratt til de forskjellige klassene og tatt spørreundersøkelsen om korpset . Etter det så har vi bygget og kodet med robotene mens huda og Nora s har animert .

17.10.2023

Idag på FLL så har Jeg Signe og Fillip dratt til rektor for og få godkjenning om spørreundersøkelsen, mens de andre har jobbet med roboter. Og Nora S og Huda har jobbet med en animasjon.

05.10.2023

Idag på FLL så har meg og Filip gått til rektor for og få samtykket om spørreundersøkelsen mens de andre har programmert. Og Nora s har jobbet med en animasjon som vi skal vise på 11 i 11.

03.10.2023

Idag på FLL så fikk vi besøk av Ida som svarte på spørsmålene våre og ga oss informasjon om konkurransen og de forskjellige oppgavene . I andre økt så programmerte noen og andre lagde et spørreskjema til interessen vår. Mens Julian og Sofus jobbet med og lage en oversikt om de forskjellige oppgavene . I tredje økt så fortsatte noen på spørreskjemaet mens noen fordelte hvem som skal ga i hvilke klasserom og ta spørreundersøkelsen mens de andre programmerte litt mer på robotene.

28.09.2023

Idag på FLL så har vi programmert robotene

19.09.2023

Idag så har vi fått en gjennomgang av FLL via en presentasjon , hefte og noen videoer. Når vi ble ferdige så skrev vi mange lapper med hobbyen våre / ting som interesserte oss.,så hang vi dem på TV-en på forskjell plasser som betydde forskjellige ting f.r.k hvis det var enkelt og forske på. Når vi ble ferdig med det så begynte vi å bygge Lego maskinene .

16.09.2023

Første møte med laget. Vi er i gang med byggingen. Det er nå mindre enn 1 uke til oppdraget slippes.